Adaugă o imagine la My Computer Properties

Salut!, în acest articol o să ne distrăm puţin personalizându-ne My Computer Properties prin adăugarea unei fotografii dorite şi a unor informaţii (numele, adresa de email etc.)

  • Mergem la această adresă C:\WINDOWS\system32
  • Căutăm fişierul oeminfo.ini şi oemlogo.bmp, apoi le copiem într-un loc sigur penru a crea un back-up în cazul în care dorim să revenim la starea implicită
  • Deschidem fişierul oeminfo.ini din folderul system32 şi înlocuim actualul text cu acesta:[General]
Manufacturer=Numele tău aici
[Support Information]
Line1=Numele tău aici
Line2=Site-ul tău aici
Line3=Adresa ta de email aici
  • Creăm o imagine cu extensia .bmp cu o rezoluţie aproximativă de 180x120 şi cu numele oemlogo, apoi înlocuim actuala imagine(oemlogo.bmp) din folderul system32 cu cea creată
  • Dublu click pe My Computer apoi Properties pentru a observa modificările
  • Acum ne-am jucat şi probabil ne spunem (unii dintre noi) că mai bine lăsam aşa cum era înainte...Ce facem? Inlocuim fişierele pe care le-am modificat din folderul system32 cu cele din locul sigur.


Dacă ți-a plăcut acest articol, abonează-te la blog pentru a primi notificări prin e-mail când scriu ceva nou. De asemenea, poți aprecia pagina mea de facebook sau pur și simplu să dai mai departe mesajul folosind butonul share. Și nu în ultimul rând, din orice motiv, poți să-mi lași un comentariu mai jos cu gândurile tale.

Comentarii

S-ar putea să vă mai placă și

Comentarii recente în Blogger

Cum să adăugaţi caseta de comentarii Facebook în Blogger

Aţi văzut că mi-am schimbat logo-ul?