AutoCorect - ori scriem corect ori nu mai scriem

AutoCorect este un program dedicat corectării textelor scrise de dumneavoastră. Concentraţi-vă pe conţinutul textului(pe mesajul care doriţi sa-l transmiteţi), iar de restul se va ocupa AutoCorect. Scopul acestui program este de a îmbogăţi cuvintele scrise, cu diacritice, de a corecta punctuaţia cât şi cuvintele scrise greşit.

Cum face ?

Aplicaţia este bazată pe înlocuirea şi aplicarea de diacritice pe o selecţie de cuvinte şi expresii aflate într-o structură de dicţionare (cca. 700.000 de cuvinte şi expresii), punctuaţia pe o serie de algoritmi, iar ortografierea, care este o opţiune semi-automată, pe capacitatea dumneavoastră de analizare a unui cuvânt extras dintr-o frază, considerat posibil greşit de către aplicaţie şi înlocuirea lui cu altul selectabil dintr-o listă de cuvinte-sugestii.


De ce AutoCorect?

Pentru că ai nevoie de timp, pentru că altcineva în locul tău nu ar vrea să o facă, pentru că este o treaba urâtă să stai să aplici diacritice. Viteza şi eficienţa corecţiei nu se poate egala cu nici un alt program (corecţia manuală iese complet din discuţie din privinţa vitezei). O pagină este corectată în câteva milisecunde, iar o sută în câteva secunde, minute, depinde de puterea de calcul a sistemului pe care rulaţi softul.

Încercaţi-l şi dumneavoastră, nu aveţi nimic de pierdut! 


Dacă ți-a plăcut acest articol, abonează-te la blog pentru a primi notificări prin e-mail când scriu ceva nou. De asemenea, poți aprecia pagina mea de facebook sau pur și simplu să dai mai departe mesajul folosind butonul share. Și nu în ultimul rând, din orice motiv, poți să-mi lași un comentariu mai jos cu gândurile tale.

Comentarii

S-ar putea să vă mai placă și

Comentarii recente în Blogger

Cum să fii creativ

Taie fişierele MP3 online FREE