Căutaţi cu uşurinţă orice fişier încărcat pe net

În cazul în care eşti în căutare de site-uri care permit să descarci filme gratuite, clipuri video, mp3, jocuri, fişiere text şi altele, General-Files este locul potrivit.
Ai posibilitatea să găseşti toate aceste lucruri cu ajutorul motorului de căutare şi bineînţeles să le descarci. General-Files este unul dintre cele mai populare site-uri de file sharing.

Caracteristica principală al acestuia este motorul de căutare care îţi permite să cauţi fişierele necesare.
Prin utilizarea acestui site, poţi descărca fişiere din alt site de file sharing precum RapidShare, 4Shared, MegaUpload, Hotfile etc.Caracteristicile sale de cautare îţi permit sortarea după dimensiunea sau tipul fişierului, site-ul de file sharing sau după relevanţă.

Poţi creşte eficienţa de lucru prin utilizarea General-Files.Precum şi alte site-uri, el îţi permite să încarci şi propriile tale fişiere. Putem spune că acest site este motorul de căutare generală pentru toate fişierele încărcate pe net.

Dacă ți-a plăcut acest articol, abonează-te la blog pentru a primi notificări prin e-mail când scriu ceva nou. De asemenea, poți aprecia pagina mea de facebook sau pur și simplu să dai mai departe mesajul folosind butonul share. Și nu în ultimul rând, din orice motiv, poți să-mi lași un comentariu mai jos cu gândurile tale.

Comentarii

  1. www.fastupload.ro este unul dintre cele mai bune servicii de filsharing din Romania. Poti urca fisiere mari de 2 Gb cu viteze foarte mari. Il recomand tuturor!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

S-ar putea să vă mai placă și

Comentarii recente în Blogger

Cum să fii creativ

Taie fişierele MP3 online FREE