Descarcă cu uşurinţă clipuri video de pe YouTube

Salut dragii mei! În două dintre articolele mele anterioare, vă povesteam cum putem să descărcăm clipuri video de pe YouTube fără diferite pograme instalate. Acea metodă, dacă stăm puţin să ne gândim, implica tot o instalare a unei extensii pentru Google Chrome sau Mozilla Firefox.
Acum am găsit o metodă foarte comodă, care n-are a face cu nici un proces de instalare.
Trebuie să reţineţi doar un cuvânt - keep pe care-l adăugaţi pur şi simplu, înaintea cuvântului youtube în bara de adresă a clipului
video pe care doriţi să-l păstraţi.
Apăsaţi Enter, iar imediat veţi fi redirecţionaţi pe KeepTube unde veţi avea o listă de opţiuni de download.
Dar asta nu e tot! Cu KeepTube putem să descărcăm şi de pe alte website-uri de găzduire video cum ar fi: GoogleVideo, Facebook, Myspace, Photobucket, Magavideo, Dailymotion, Metacafe, Vimeo, Veoh, Break, CollegeHumor, Spike, Current şi altele. Lista completă a website-urilor suportate o puteţi consulta aici.
Mai multe despre acest serviciu veţi descoperi pe parcursul utilizării...

Dacă ți-a plăcut acest articol, abonează-te la blog pentru a primi notificări prin e-mail când scriu ceva nou. De asemenea, poți aprecia pagina mea de facebook sau pur și simplu să dai mai departe mesajul folosind butonul share. Și nu în ultimul rând, din orice motiv, poți să-mi lași un comentariu mai jos cu gândurile tale.

Comentarii

S-ar putea să vă mai placă și

Comentarii recente în Blogger

Cum să adăugaţi caseta de comentarii Facebook în Blogger

Aţi văzut că mi-am schimbat logo-ul?