Blogger adaugă contor +1 în tabloul de bord

Google este în continuă expansiune. În procesul de conectare a serviciului de publicare pe web cu reţeaua socială, au făcut posibilă înlocuirea vechiului profil Blogger cu profilul Google+. Dacă încă nu ai făcut comutarea click aici. Astfel, imediat după publicarea unei postări, va apărea un share box (casetă de distribuire) care va permite distribuirea linkului direct pe peretele Google+.

Acum au introdus un contor +1 care ne arată numărul de +1ri primite pentru fiecare postare. De fiecare dată când un cititor apasă butonul +1 la un articol, un +1 se va adăuga în contorul articolului respectiv în tabul "Postări".

Butonul +1 este disponibil implicit în toate vizualizările dinamice. Dar poate fi activat şi în multe alte template-uri dacă butoanele de distribuire sunt afişate. Noua opţiune "Număr de clicuri pe +1" afişează şi persoanele care au dat +1. 


Dacă ți-a plăcut acest articol, abonează-te la blog pentru a primi notificări prin e-mail când scriu ceva nou. De asemenea, poți aprecia pagina mea de facebook sau pur și simplu să dai mai departe mesajul folosind butonul share. Și nu în ultimul rând, din orice motiv, poți să-mi lași un comentariu mai jos cu gândurile tale.

Comentarii

 1. Totusi filozofia celor de la google este alta decat facilitarea activitatii ca blogger-ist.

  RăspundețiȘtergere
 2. Utilă informaţia, am s-o activez şi eu :D.

  RăspundețiȘtergere
 3. Buna!
  Cred ca filosofia este aceea de a-si promova noul serviciu: Google Plus, orice utilizator Blogger fiind obligat sa-si faca si un profil pe reteaua sociala. Astfel Google isi sustine propriul ecosistem prin imbunatatirea tuturor serviciilor oferite. Dvs. ce credeti?

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

S-ar putea să vă mai placă și

Comentarii recente în Blogger

Cum să fii creativ

Taie fişierele MP3 online FREE