Infografic cu activitatea pe Twitter

Dacă aveţi un cont pe Twitter, ar trebui să încercaţi Tweetsheet. Această aplicaţie citeşte, nu în cafea, ci activitatea ta pe Twitter, apoi o transformă într-un infografic care dezvăluie cei mai buni urmaşii ai tăi (best followers), cele mai re-ciripite ciripiri (most-retweeted posts), impactul geografic şi câteva alte detalii interesante. Statisticile menţionate în infografic sunt calculate folosind ultimele 3200 tweeturi.

Un lucru bun despre aceasta aplicaţie este că cere doar să vă citească tweeturile şi să vadă followerşii. Iar un dezavantaj este că încă nu există o opţiune de a salva infograficul ca o imagine. Dar cum un exemplu valorează o mie de cuvinte, puteţi vedea activitatea mea de invidiat.
Aştept părerile voastre despe acest serviciu şi infograficele cu activitatea voastră pe Twitter.


Dacă ți-a plăcut acest articol, abonează-te la blog pentru a primi notificări prin e-mail când scriu ceva nou. De asemenea, poți aprecia pagina mea de facebook sau pur și simplu să dai mai departe mesajul folosind butonul share. Și nu în ultimul rând, din orice motiv, poți să-mi lași un comentariu mai jos cu gândurile tale.

Comentarii

  1. O idee buna . :) Nu am incercat-o dar pe viitor poate o voi pune in practica

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur mult ca ai trecut pe-aici si ai si comentat. Daca inca nu ai incercat-o si consideri ca e o idee buna inseamna ca iti place cum suna!
    Mersi te mai astept pe-aici

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

S-ar putea să vă mai placă și

Comentarii recente în Blogger

Cum să fii creativ

Taie fişierele MP3 online FREE