20 de ani. Primul aparat foto. primele fotografii

Când eram mai copchil fredonam piesa celor de la Voltaj: „tânăr vreau mereu să fiu. să trăiesc așa cum știu, fără griji și fără bani. ca la 20 de ani”. Gândeam că mai am muuult de mâncat până când o să-i împlinesc. Acum, observ că timpul a mers mai repede decât... trenurile românești. Iar cu fiecare kilometru parcurs spre frumoasa vârstă, mi-am dat seama că am avut parte de niște ani tare faini ai adolescenței, ani care nu mai pot să revină.

Chiar dacă a mai rămas vreo jumate de lună până când voi sufla în lumânări, verișoara mea deja mi-a făcut un cadou. Sau dacă mă gândesc mai bine, mi-a oferit de fapt două cadouri. Al doilea cadou este faptul că mi-a dat ocazia să-mi aleg eu cadoul. Da. V-ați prins. Mi-a dăruit o sumă de bani, mai exact 100 de euro și mi-a spus să-mi cumpăr eu ce-mi doresc. Mulțumesc mult Daniela :)


La început am vrut să-mi iau o bicicletă, apoi mi-am dat seama că am nevoie mai mare de un aparat foto. Așa că n-am stat mult pe gânduri și mi-am comandat un Fuji Finepix S2800. Un bridge care astăzi m-a cucerit când l-am scos din cutie și l-am luat la butonat. M-a convins să las toate treburile la o parte și să iau Cluj Napoca la pas, cu el la gât. M-am jucat o leacă de-a fotograful. Rezultatul îl vedeți acolo pe facebook. Cel mai mult îmi place cum a ieșit panorama asta de mai sus, făcută de pe Cetățuie.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Comentarii recente în Blogger

Cum să adăugaţi caseta de comentarii Facebook în Blogger

Aţi văzut că mi-am schimbat logo-ul?