În sfârșit am reușit să fac bani pe net

Cu vreo 2 luni și ceva în urmă, când Pato mi-a spus de vivaSMS, am strâmbat sec din nas: „MLM-uri”. Am mai încercat prin liceu chestii din astea de făcut bani pe net: click pe bannere, surfing, microworkers, newslettere etc. și nu m-am ales nici cu-n sfanț. Apoi, când am înțeles mai bine cum funcționează conceptul, când am auzit că este gratuit, nu trebuie să investesc bani, nu vând nimic, m-am gândit: „Băă, hai să încerc. Pân' la urmă mare lucru nu am ce să pierd, decât timp.”

Și mi-am făcut contu'. Am început să-mi construiesc o echipă motivat de cei 10 cenți primiți pentru fiecare membru. M-am luat la ceartă cu un coleg de cameră. Degeaba... tot n-a vrut să se înregistreze. Le-am spus prietenilor de pe facebook. Majoritatea au strâmbat din nas, la fel cum și eu am strâmbat din nas la început. Pe-ai mei am reușit să-i conving ușor. Dar lucrurile continuau să se miște încet și foarte încet.

Așa că într-o noapte mi-a venit ideea să creez vivasms.blog.com. Am dat copy-paste acolo la toate informațiile de pe site-ul oficial și mi-am pus link-ul meu magic de pe care să-și facă oamenii cont. Am luat și l-am promovat pe unde am apucat: pe facebook, pe forumuri, pe Messenger. Am fost și banat da' nu m-am lăsat. Nu m-am lăsat până când nu mi-am adunat peste 300 de membri în echipă.

Aveam în cont 3500 de credite, adică 3500 de cenți, adică 35 de euro. Am așteptat cu sufletu' la gură să vină 1 august ca să pot face cashout. Și pe urmă am mai așteptat încă o dată cu sufletu' la gură să văd dacă într-adevăr îmi transferă banii în cont.

Și... aștieptarea n-o fost dijaba. În sfârșit am reușit să fac bani pe net. Uite și dovada de plată:


Cel mai greu mi-a fost nu să-mi creez o echipă. Cel mai greu mi-a fost să mă conving pe mine însumi că vivaSMS nu-i o altă țeapă. Dacă eu nu credeam atunci cum să-i fac pe ceilalți să creadă? De aia nici nu am vrut să scriu pe blog despre ei până azi, până când nu am căpătat o leacă de încredere.


Dacă ți-a plăcut acest articol, abonează-te la blog pentru a primi notificări prin e-mail când scriu ceva nou. De asemenea, poți aprecia pagina mea de facebook sau pur și simplu să dai mai departe mesajul folosind butonul share. Și nu în ultimul rând, din orice motiv, poți să-mi lași un comentariu mai jos cu gândurile tale.

Comentarii

S-ar putea să vă mai placă și

Comentarii recente în Blogger

Cum să adăugaţi caseta de comentarii Facebook în Blogger

Aţi văzut că mi-am schimbat logo-ul?