De ce mi-am șters pagina de facebook a blogului

Astăzi m-am hotărât să renunț la pagina de facebook a blogului pentru că mi-am dat seama că aceasta n-avea niciun rost. Nu spun asta pentru că au apreciat-o doar 362 de persoane. Ci cred că n-avea niciun rost deoarece blogul meu este un blog personal ce-mi poartă numele și rolul paginii poate fi jucat mult mai bine de profilul meu de facebook, ce-mi poartă numele. De fiecare dată când anunțam pe facebook că am publicat un nou articol pe blog, o făceam atât pe pagină cât și pe profil.

Și de fiecare dată se întâmpla ca update-ul de pe profil să fie mai vizibil, să primească mai multe reacții decât cel de pe pagină. Facebook-ul nu prea iubește paginile și, de multe ori, update-urle nu ajung sub ochii celor care au dat like.

Am încercat să găsesc o soluție ca să-mi transform like-urile de pe pagină în followeri la profilul personal, însă opțiunea asta nu există la facebook. M-am mai gândit să trec pe la fiecare om în parte, să-i iau adresa de email și să-l abonez la newsletter. Dar e prea multă treabă și, în plus, nu este nici tocmai fair. Adică.. na. Omu' o dat like la pagină, nu s-o abonat le newsletter.

Așadar, de acuma singura modalitate de a mă urmări pe facebook este profilul personal, unde poți să-mi dai follow sau add. Accept și cereri de prietenie în limita stocului disponibil :)Dacă ți-a plăcut acest articol, abonează-te la blog pentru a primi notificări prin e-mail când scriu ceva nou. De asemenea, poți aprecia pagina mea de facebook sau pur și simplu să dai mai departe mesajul folosind butonul share. Și nu în ultimul rând, din orice motiv, poți să-mi lași un comentariu mai jos cu gândurile tale.

Comentarii

S-ar putea să vă mai placă și

Comentarii recente în Blogger

Cum să adăugaţi caseta de comentarii Facebook în Blogger

Aţi văzut că mi-am schimbat logo-ul?