Erai beat? Caută-ți o scuză mai bună

Berică, zi de naștere, cabană, club. Ca tăt omu' ai și tu dreptul să bei un pahar, după care devii alt om care are și el dreptul la un pahar, după care devii un alt om care are și el dreptul la un alt pahar. Vorba lui Moisil. Și tot așa până devii tot mai hepi: îmbrățișezi oameni aiurea, spui vorbe aiurea, dansezi aiurea, cânți aiurea, distrugi obiecte aiurea. Și pe urmă vii a doua zi, dacă te trezești, și îmi spui mie: „eram beat bla bla”. Dragul meu, vreau să-ți spun un singur lucru. Pune-ți mintea aia o leacă la contribuție

Și caută-ți o scuză mai bună. „eram beat bla bla” spunem cu toții ca netoții fără să ne gândim că alcoolul n-o făcut niciodată pe cineva să facă ceva ce nu vrea. Alcoolul ne stimulează să facem ceva ce am vrut dintotdeauna, ceva ce am fi făcut-o și dacă am fi fost treji dar n-am făcut-o pentru că ne-am reprimat dorințele. Bune sau rele.


Am uitat să specific la început că pentru a citi această postare trebuie să ai vârsta legală pentru consumul de alcool. :))Dacă ți-a plăcut acest articol, abonează-te la blog pentru a primi notificări prin e-mail când scriu ceva nou. De asemenea, poți aprecia pagina mea de facebook sau pur și simplu să dai mai departe mesajul folosind butonul share. Și nu în ultimul rând, din orice motiv, poți să-mi lași un comentariu mai jos cu gândurile tale.

Comentarii

S-ar putea să vă mai placă și

Comentarii recente în Blogger

Cum să adăugaţi caseta de comentarii Facebook în Blogger

Aţi văzut că mi-am schimbat logo-ul?