Hickery sau cum să asculți doar muzica ce-ți place

Știu că voi sunteți organizați. Vă faceți playlist-uri pe YouTube sau în winamp cu melodiile ce v-au mers la inimă. Eu nu mi-am făcut niciodată un playlist cu muzica preferată c-așa-s eu aiurit. În schimb, de fiecare dată când mi-o plăcut ceva, PAC, i-am și dat share pe facebook. Ca să știe lumea. Azi voiam să ascult o melodie care am auzit-o la sfârșitul unui film de astă vară. De unde să-mi aduc aminte numele piesei dacă nici măcar numele filmului nu-l mai știam?

Știți că pe facebook ai acolo „activity log” unde vezi toate isprăvile ce le-ai făcut pe facebook de când ți-ai făcut profilul și până în zilele noastre. În timp ce căutam acea melodie, tot altele îmi făceau cu ochiul. Și mi-a venit ideea să-mi fac un playlist pe YouTube cu toate melodiile care le-am sharuit eu vreodată. Da, da' să stai să cauți în „activity log" fiecare melodie și apoi să-i dai add într-un playlist – cam mult de muncă. Așa c-am întrebat:
Deci, dacă ați citit răspunsurile, ați văzut că soluția este Hickery. Imediat l-am legat de contul de facebook și dragul de el mi-a făcut un playlist cu vreo 412 de melodii și partea cea mai frumoasă: că toate 412 îmi plac. Și altă parte frumoasă e că ai o secțiune pe site numită „Discover” unde poți să descoperi prospături muzicale. Faină aplicație.

P.S: Melodia care o căutam, aia de la sfârșitul filmului de astă vară este asta:P.S 2: Articolul ăsta l-am scris în timp ce ascult melodii din playlistul ăla de 412 piese. Asta ca idee.Dacă ți-a plăcut acest articol, abonează-te la blog pentru a primi notificări prin e-mail când scriu ceva nou. De asemenea, poți aprecia pagina mea de facebook sau pur și simplu să dai mai departe mesajul folosind butonul share. Și nu în ultimul rând, din orice motiv, poți să-mi lași un comentariu mai jos cu gândurile tale.

Comentarii

S-ar putea să vă mai placă și

Comentarii recente în Blogger

Cum să adăugaţi caseta de comentarii Facebook în Blogger

Aţi văzut că mi-am schimbat logo-ul?