Ai un minut pentru a mă ajuta să câștig o bicicletă?

Așa cum ziceam și în articolul ăsta, bicicleta în viața mea are un loc aparte. La mine nimic nu se compară cu o plimbărică pe bicicletă prin pădure, prin oraș sau pe marginea unui lac. Oriunde te-ai plimba cu bicicleta, te vei bucura tot timpul de acea satisfacție de a-ți menține echilibrul, de a continua să te deplasezi pe două roți. Singura mea problemă este că nu am o bicicletă, tot n-am mai apucat din punct de vedere financiar să-mi cumpăr una.

„În următoarea perioadă vreau să-mi fac rost de propria bicicletă” – așa mi-am încheiat articolul cu pricina, iar imediat după ce l-am publicat, aflu că cei de la StudentObike au și un concurs unde marele premiu este.. ghici ce? o bicicletă.

„Fă-ți o poză cu bicicleta StudentObike în unul dintre locurile preferate, care apar pe cartea de vizita a orașului în care studiezi și noi te premiem co o bicicletă Sprint Parallax 26’. Poza care va strânge cele mai multe like-uri va fi anunțată drept câștigătoare, pe 26 mai”
După ce-am citit textul de mai sus n-am mai ezitat nici măcar o secundă, mi-am spus că asta e șansa mea de a avea în sfârșit propria bicicletă. Am luat o biță StudentObike și-am urcat cu ea pe Cetățuie, unde Laura căreia îi mulțumesc cu ocazia asta, mi-a făcut fotografia. Fotografia câștigătoare, sper eu. :)

Acuma a început perioada de votare prin like-uri pe facebook, iar dacă îți place fotografia și crezi că merită apreciată, tare m-aș bucura să primesc un like din partea ta. Tot ce trebuie să faci este să dai un like fotografiei de mai jos.Dacă la sfârșit, am cele mai multe like-uri, câștig o bicicletă pe care mi-o doresc tare mult pentru că nu am una.

O să vă rămân recunoscător pentru ajutorul vostru (dacă mai spuneți și prietenilor, rămân veşnic recunoscător) şi promit să mă revanşez într-un fel, într-o bună zi, doar să-mi spuneți în ce fel.

Mulţumesc!


P.S Ăsta este link-ul scurt al acestei postări, dacă vreți să-l dați prietenilor: http://goo.gl/IgJB1s
Și ăstalalt este link-ul scurt direct către fotografia cu pricina: http://goo.gl/69WoFk

UPDATE: Am câștigat bicicleta!!! Mii de mulțumiri tuturor celor care m-ați susținut! Revin cu poze când îmi ajunge premiu.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Comentarii recente în Blogger

Cum să adăugaţi caseta de comentarii Facebook în Blogger

Cum ar fi viaţa noastră fără memorie?