S-au pișat pe noi toți, s-au pișat pe-o țară întreagă

A fost ora 22, buletin de știri, București. La ceas de noapte, cu porțile legate, pe furiș, Guvernul PSD, condus de lichele versate, a legalizat hoția-n țară. La ora 1:20, Ordonanță de Urgență nr. 13/2017 pentru modificarea Codului Penal a fost deja publicată în Monitorul Oficial. Acum, mii de corupți vor fi scoși de sub incriminare. Dictatorii s-au pișat, în primul rând, pe toate obiecțiile organismelor justiției din această țară. Partidul Social Democrat, ca să vedeți ce josnică ironie, a încălcat, în al doilea rând, flagrant și cu nerușinare, legile fundamentale ale democrației.

Tâlharii, în al treilea rând, s-au pișat pe cele câteva zeci de mii de oameni care au ieșit zilele trecute în stradă să protesteze împotriva favorizării infractorilor. S-au pișat și pe cele 3 milioane de suflete adormite care i-au votat pe 11 decembrie, crezând, în sărăcia lor cu duhul, că așa e mai bine pentru bunăstarea patriei dar, mai presus, punând botul la promisiunile scoase din gurile lor viclene.

Peste o mie de români și-au jertfit viața în decembrie '89. Au fost împușcați pe stradă, aruncați în aer, înjunghiați, zdrobiți de TAB-urile armatei, executați cu sânge rece, arși. Și pentru ce? Pentru câștigarea libertății, pentru a scoate România de sub jugul comunismului. Astăzi, după 27 de ani, aceiași tâlhari comuniști, s-au pișat, în ultimul rând, și pe jertfa tuturor acestor eroi martiri.

S-au pișat pe noi toți. S-au pișat pe o țară întreagă!Dacă ți-a plăcut acest articol, abonează-te la blog pentru a primi notificări prin e-mail când scriu ceva nou. De asemenea, poți aprecia pagina mea de facebook sau pur și simplu să dai mai departe mesajul folosind butonul share. Și nu în ultimul rând, din orice motiv, poți să-mi lași un comentariu mai jos cu gândurile tale.

Comentarii

S-ar putea să vă mai placă și

Comentarii recente în Blogger

Cum să fii creativ

Taie fişierele MP3 online FREE