Cine sunt eu?

 • Motto-ul meu este „Continuă să-ți pui întrebări”. Sunt un tânăr entuziast, liniștit și neliniștit în același timp. Printre pasiunile mele se numără fotografia, alergarea, scrisul și cititul. Îmi place să fac lucrurile ca la carte și, totodată, să aduc un plus de creativitate când am ocazia.

 • Sunt născut în anul 1993, luna a șasea, ziua întâi. Da, de Ziua Copilului. Asta ca să nu tot actualizez vârsta aici. Calculați voi câți ani am.

 • Am terminat Inginerie Economică la Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca. Da, exact așa spun și când mă întreabă cineva live și-mi fac și-o voce din aia de spot radio. Serios.

 • Sunt masterand în anul II la Sisteme Informaționale pentru Afaceri la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza din Iași”

 • Sunt inginer. Am o diplomă de inginer în domeniul inginerie și management. Ca profesie, sunt inginer software. Scriu cod.

 • Sunt născut în județul Botoșani, în Flămânzi, de unde a pornit Răscoala Țărănească din 1907. Deci sunt moldovean. Îmi pierdusem accentul în studenție la Cluj, dar când am revenit în Moldova, la Iași, a revenit graiul moldovenesc la mine.

 • Sunt autoironic, majoritatea glumelor le fac pe spinarea mea.

 • Sunt curios.

 • Sunt sceptic, liniștea sufletească mi-o găsesc cel mai bine în natură. Am crescut sub pădure.

 • Sunt iubitor de literatură rusă.

 • La un moment dat m-am regăsit în Levin din Anna Karenina.

 • Iubesc poezia, muzica, teatrul, filmul.

 • Sunt într-o călătorie continuă spre descoperirea propriului sine.

 • ..va urma


Poză cu mine:Dacă ți-a plăcut acest articol, abonează-te la blog pentru a primi notificări prin e-mail când scriu ceva nou. De asemenea, poți aprecia pagina mea de facebook sau pur și simplu să dai mai departe mesajul folosind butonul share. Și nu în ultimul rând, din orice motiv, poți să-mi lași un comentariu mai jos cu gândurile tale.

Comentarii

 1. Complet, felicitari!
  Bine te-am gasit!

  RăspundețiȘtergere
 2. Sa fii iubit, sanatos si sa ai parte de tot ce este bun si frumos.

  Daniel T.

  RăspundețiȘtergere
 3. Ma bucur ca mi-ati vizitat blogul si ati lasat si ganduri bune. Va doresc si eu tot ce este bun si frumos. Va mai astept pe aici.
  Multumesc!

  RăspundețiȘtergere
 4. Bine te-am gasit. Am răsfoit puţin blogul tău şi am rămas plăcut surprins :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Bine ai venit in casa mea online, Robert. Ma bucur ca ti-a placut ceea ce ai vazut pe blogul meu. Te mai astept! Multumesc

   Ștergere
 5. Ma bucur sa aflu ca mai sunt botosaneni ce aleg o varianta profi pe partea de blogging.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Varianta mea de blogging este "semiprofi", dacă pot să zic aşa, deoarece eu plătesc doar domeniu, găzduirea este gratuită de la Blogger. Sunt onorat că ai lăsat un comentariu pe blogul meu. Mulţumesc!

   Ștergere
  2. Prin abordare profi ma refeream la ce se vede in fata, nu ce stiu eu, tu si alti oameni ceva mai tehnici.

   Ștergere
 6. In addition on the above federal regulations, Quebec also has a unique taxes and rates on mortgages rising. mortgage calculator In addition towards the above federal regulations, Quebec also has its own taxes and increasing. mortgage calculator canada

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

S-ar putea să vă mai placă și

Comentarii recente în Blogger

Cum să adăugaţi caseta de comentarii Facebook în Blogger

Aţi văzut că mi-am schimbat logo-ul?