Convertiţi orice fişier gratuit şi online

Odată cu creşterea numărului de formate de fişiere convertirea a devenit o necesitate. Fie telefonul mobil nu suportă anumite fişiere.  Fie cineva v-a solicitat CV-ul în format PDF iar dumneavoastră îl aveţi în format DOC sau
la un concurs foto sunt acceptate numai formate grafice TIFF ş.a.m.d.
Pe interenet există fel de fel de programe de convertire fie numai pentru formate audio, fie numai pentru formate video sau grafice, care necesită instalarea. Drept consecinţe , hard disk-ul va fi supraîncărcat iar sistemul de operare va rula greu.
Ei bine, cea mai bună metodă pentru a câştiga lupta împotriva extensiilor

este convertirea online.
Online-convert.com  ne oferă acest serviciu gratuit. Nu este nevoie de instalare software sau cine ştie ce add-on pentru browser, doar încărcăm fişierul şi apoi îl descărcăm convertit. Avem posibilitatea de a converti orice tip de format (video, audio, grafic, document, ebook sau hash) Mai multe avantaje sau chiar dezavantaje ale acestui serviciu veţi găsi şi dumneavoastră utilizându-ul.

Dacă ți-a plăcut acest articol, abonează-te la blog pentru a primi notificări prin e-mail când scriu ceva nou. De asemenea, poți aprecia pagina mea de facebook sau pur și simplu să dai mai departe mesajul folosind butonul share. Și nu în ultimul rând, din orice motiv, poți să-mi lași un comentariu mai jos cu gândurile tale.

Comentarii

S-ar putea să vă mai placă și

Comentarii recente în Blogger

Cum să adăugaţi caseta de comentarii Facebook în Blogger

Aţi văzut că mi-am schimbat logo-ul?