Oficial: Comentarii cu răspuns în Blogger

Acum vreo 6 luni mă plângeam de sistemul de comentarii Blogger, în care nu exista posibilitatea "Reply to comment", prezentând si o oarecare soluţie. Pentru că nu am fost singurul nemulţumit, această cerere fiind în topul listei de preferinţe ale utilizatorilor, pot afirma că una dintre cele mai importante îmbunătăţiri aduse recent acestei platforme este un nou sistem de comentarii care acceptă threaded commenting.


Noul sistem este asemănător cu cel de la Wordpress, oferindu-ne opţiunea "Reply to comment", după cum aţi observat în imaginea de mai sus sau în comentariile ce pot fi la acest articol sau altele. Dacă acest lucru nu este activat pe blogul tău verificaţi ca feed-ul de postări pe blog să fie setat la "Complet".


Şi mai verificaţi ca locaţia comentariilor să fie setată la "Încorporat".Dacă aveţi un şablon prea customizat este posibil ca noua calitate să nu funcţioneze.
Vă doresc blogging fericit pe Blogger!


Dacă ți-a plăcut acest articol, abonează-te la blog pentru a primi notificări prin e-mail când scriu ceva nou. De asemenea, poți aprecia pagina mea de facebook sau pur și simplu să dai mai departe mesajul folosind butonul share. Și nu în ultimul rând, din orice motiv, poți să-mi lași un comentariu mai jos cu gândurile tale.

Comentarii

 1. Exact cand ma mut pe wordpress apare si asta :)))=))) ... Astia sunt cu 50 ani in urma ( ca Romania )

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu-i nimic ca te-ai mutat pe wordpress...mai sunt si alte numeroase avantaje
   Multumesc, te mai astept!

   Ștergere

Trimiteți un comentariu

S-ar putea să vă mai placă și

Comentarii recente în Blogger

Cum să fii creativ

Taie fişierele MP3 online FREE